FRI FRAGT V/KØB OVER 499 kr.  —  GRATIS OMBYT

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra nordicdesignlab.dk.
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og nordicdesignlab.dk.

Vores CVR nr. er: 27925669

Natex of Scandinavia A/S
Blangstedgårdsvej 1,
5220 Odense SØ

Pris og betaling:
Alle priser hos nordicdesignlab.dk er i danske kr. og inkl. moms.
Ved betaling med kort bliver dine kortoplysninger sendt direkte til en af EPAY godkendt server. Der kan betales med følgende betalingskort:


VISA (+ visa/dankort) , Mastercard, Maestro.

Serveren er en SSL-baseret løsning (Secure Socket Layer) og al data mellem dig og serveren er krypteret.
På denne måde er du sikret, at andre hverken har mulighed for at aflytte eller opsnappe de informationer du indtaster. Købesummen hæves ikke fra dit kort før ordren afsendes fra nordicdesignlab.dk

Levering:
Hos nordicdesignlab.dk bestræber vi os på en hurtig levering, så alle ordrer leveres i løbet af 2-3 hverdage
Vi afsender ikke ordrer i weekenden og på helligdage.
Det er købers ansvar, at den opgivne adresse er korrekt og at køber er tilmeldt på denne.
Ekstra leveringsomkostninger som følge af forkert angivet adresse påhviler altid køber.
nordicdesignlab.dk fraskriver sig ansvaret for forsendelsen, ved forkert opgivne adresser og yder ingen erstatning i dette tilfælde.

Risikoen for varerne:
Risikoen for varer købt hos  overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation, eventuelle fejl eller mangler ved levering fra nordicdesignlab.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Alle reklamationer skal sendes via vores e-mail: info@nordicdesignlab.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret.

Fortrydelsesret:
Ifølge lovgivningen er der 14 dages fortrydelsesret.
Hvis fortrydelsesretten skal udnyttes kræver det, at varen bliver sendt tilbage indenfor 14 dage fra den dag varen er modtaget.
Det er vigtigt, senest på fristdagen at rette henvendelse til os angående varen og med tydelig reference til ordrenr.

Hvis du fortryder dit køb og sender varerne retur, skal eventuelle gratis produkter, der fulgte med ordren, også returneres. Vælger du at beholde de gratis produkter, forbeholder vi os retten til at fratrække produkternes værdi i det refunderede beløb. Hvis du kun returnerer en del af din ordre, forbeholder vi os ret til at fratrække en forholdsmæssig værdi af de gratis produkter, der fulgte med ordren.

Reklamationer:
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, der er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Returnering:
Varen skal tilbageleveres i samme stand som ved modtagelsen.
Omkostninger vedr. returnering af varen afholdes udelukkende af køber.

Brug af personlige oplysninger:
nordicdesignlab.dk. videregiver ikke personlige oplysninger som er indsamlet til at kunne sende varen (Feks navn,adresse postnr by) eller andre oplysninger der har med kundeforholdet at gøre til tredjepart.

Ophavsret:
Alle billeder og tekster på nordicdesignlab.dk er underlagt lov om ophavsret, og må derfor ikke kopieres uden tilladelse.

 

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.