Gratis levering v/køb over 499,-

Om os

Kvalitet rimer ikke på dyrt! I Nordic Design Lab ønsker vi – helt enkelt – at tilbyde mænd klassisk herretøj i høj kvalitet - til nogle af markedets skarpeste priser. Da vi selv står for alt - fra design til færdigt produkt - springer vi over alle fordyrende mellemled, hvilket kommer vores kunder til gode. I Nordic Design Lab ønsker vi, at vores tøj kan bruges flere sæsoner både fordi kvaliteten, designet og farvevalget holder, men også fordi vi gerne vil gøre op med brug-og-smid-væk kulturen. Af samme grund er mange af vores styles produceret i bæredygtige materialer – og altid under ordnede forhold.

Bæredygtig mode – Klæd dig på med omtanke for miljøet

For os handler bæredygtighed om omtanke for miljøet og for de kommende generationer. Det handler om, at vi træffer et aktivt og fornuftigt valg i alt fra indkøb, til produktion og forsendelse af vores produkter. Vi har derfor valgt at tænke bæredygtighed ind i vores kollektion og processer, hvor det overhovedet er muligt.

Det betyder, at vi i vores kollektion introducerer dig for bæredygtigt tøj til mænd syet på genbrugsmaterialer – ligesom vi har valgt, at samtlige mærker i nakken på vores produkter er skabt af genanvendt polyester. Og når vores tøj forlader hylderne, bliver det pakket og sendt til dig i poser lavet på genbrugsplast.

Læs mere om bæredygtighed

Om brandet

Vi skaber Nordic Design Lab i 2018 på baggrund af mere end 25 års erfaring med design og produktion af klassisk modetøj til mænd. Vores indgående kendskab til branchen gør os i stand til at sikre vores kunder tøj i den højeste kvalitet – og til de bedste priser.

Kvalitet er en topprioritet for vores brand. Derfor er det afgørende for os, at vi er inde over alle processerne fra fibrene spinnes og behandles, til den færdige metervare lander i systuerne – og tøjet til sidst lander i vores online shop. Vi besøger og udvælger selv vores leverandører, da den personlige relation er vigtigt for os, ligesom det er afgørende for os, at vores leverandører og samarbejdspartnere efterlever kravene til deres certificeringer.

Udforsk webshoppen

Gå til shoppen

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.